De Combo Group in een geheel nieuw jasje

Born, 1 febuari 2022: De Combo Group lanceert vandaag haar volledig nieuwe website en huisstijl.

Aan het woord eigenaar Jan van Erp “Wij waren toe aan een nieuwe huisstijl welke beter aansluit bij wie de Combo Group tegenwoordig is en wat wij als bedrijf willen uitstralen. Dit hebben wij groots aangepakt met een nieuwe website, een nieuw logo en zelfs een naamswijziging! Met de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo manifesteert de Combo Group zich nog beter als dé one-stop-shop specialist op het gebied van (inter)modaal transport. Dit allemaal op één locatie in Born (Limburg)”

Over Combo

De Combo Group is een echt familiebedrijf. Al meer dan 20 jaar werken vader en zoon samen met de medewerkers aan de bouw van de onderneming. Onze kernwaarden zijn verweven in ons ‘one-stop-shop’ concept waarbij Combo de combinatie van transport, reparatie, cleaning en sales aanbiedt. Door de synergie hiervan ontstaat er meerwaarde en kunnen wij meedenken om onze klanten verder te ontzorgen. Onze kernwaarden zijn:

  • Innovatief denken; Als Combo Group kunnen en willen wij uitblinken in onze branche. Dit doen wij door continue te ontwikkelen, te innoveren en te investeren in mensen en materieel.  
  • Persoonlijke service: Persoonlijke service staat voor ons centraal. Wij bieden onze klanten maatwerkoplossingen waar mogelijk en denken graag met hen mee.
  • Kwaliteit: Kwaliteit staat voor Combo hoog in het vaandel. SQAS en ISO9001 zijn logische certificeringen. Daarnaast volgen onze chauffeurs jaarlijks Code 95 bijscholing en bieden wij onze medewerkers diverse trainingen en opleidingen aan.
  • Teamwork: Met meer dan 70 enthousiaste en vakbekwame medewerkers heeft de Combo Group zich ontwikkeld tot een betrouwbare en klantvriendelijke partner waar het principe van ”one stop shop” dagelijks wordt toegepast. Teamwork staat hierbij centraal.

Nieuwsgierig naar wat de Combo Group voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 46 481 82 51 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51


© Combo Group. All rights reserved.