Klantcase: Geodis

8 jaar geleden, 2013, in het voorjaar hebben Geodis Lekkerkerk en de Combo Group elkaar gevonden. Er bleek dat er behoefte bestand aan een steunpunt in Limburg, dit vanwege de centrale ligging tussen België en Duitsland.Vanuit deze locatie kan de Combo Group Geodis ontzorgen met hun hulpvraag aangaande biertransporten. Naast transport werd in 2015 Combo Cleaning gestart.

Aan het woord is Jan van Zwienen, Operations Manager bij Geodis: “De Combo Group ontzorgt Geodis op meerdere fronten. De vraag van Geodis, qua transport, wordt door Combo Logistics met 100% vertrouwen en een hele goede performance uitgevoerd. Dit is voor ons erg belangrijk. Als de nood aan de man is zal zelfs Jan van Erp (Managing Director) het stuur in handen nemen en een rit uit te voeren.

Daarnaast is Combo Cleaning  modern uitgerust en loopt voorop met vernieuwingen. Zo is de CO2 voorziening in combinatie met Combo Cleaning een perfecte  samenwerking tussen beide bedrijven en geeft een extra mogelijkheden voor het uitbouwen van de activiteiten.

Ook bestaat de mogelijkheid om reparaties uit te voeren en keuringen, APK en CSC, van onze biertanks. Dit allemaal op de hoofdvestiging van de Combo Group te Born Limburg, een centrale locatie voor deze activiteiten. Het “One Stop Shop”concept levert een full service pakket op voor ons.”

Bovenstaande brengt ons tot de kernwaarden van de Combo Group; innovatief denken, persoonlijke service, kwaliteit en teamwork. Al deze aspecten worden ook écht waar gemaakt. Het “One Stop Shop” concept komt hier duidelijk naar voren.

Jan van Zwienen: “Onze samenwerking van nu en naar de toekomst; de cleaning stations van Geodis Lekkerkerk en Combo Cleaning in Born versterken onze positie binnen onze branche en we menen hiermee onze concurrentie positie te verbeteren voor de toekomst. Wij zien dan ook dat onze samenwerking alleen maar groeit. Een familie bedrijf als de Combo Group vergeet nooit hoe belangrijk persoonlijke relaties zijn! Bijvoorbeeld: de Managing Director van de Combo Group zal altijd even langsgaan bij de afdeling Cleaning Lekkerkerk, als hij Lekkerkerk bezoekt! Deze persoonlijke betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd.”

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51


© Combo Group. All rights reserved.