Klantcase: Gé Simons

In 2019 vonden Gé Simons en Combo elkaar. Na een bezoek van projectmanager Thee Aendenkerk in Tilburg was de klik snel gemaakt én bleken Gé Simons en Combo ook echt een 'combo' te zijn!

Jean Pierre Wander, managing director: “Het One-Stop-Shop concept past precies in ons straatje. Wij waren op zoek naar een lokale speler in regio Zuid-Limburg. Via subcontracting, waarmee wij zijn gestart, leerden wij de Combo organisatie, Combo Cleaning en Combo Repair goed kennen, wat kun je je nog meer wensen? Zo werd het plaatje compleet.

Subcontracting met Combo Logistics is inmiddels gestopt in 2021. Maar de ontzorging die wij vonden binnen de hele Combo Group hebben wij uitgebouwd. Het onbegeleid spoelen van een bulk bij Combo Cleaning, het op spotbasis kunnen binnen rijden bij Combo Repair is in één woord  geweldig voor onze chauffeurs. Het DNA van Gé Simons en Combo is met elkaar verbonden; flexibel, commitment, vernieuwend én betrouwbaar. Onze samenwerking zullen wij zeker intensiveren”.

Binnen de Combo Group treft men een partner die vernieuwend werkt, altijd openstaat voor ontwikkelingen en betrouwbaar is. De locatie in het zuiden van het land past goed binnen onze opdrachtlijnen.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51


© Combo Group. All rights reserved.