Klantcase: Gé Simons

In 2019 vonden Gé Simons en Combo elkaar. Project manager Thee Aendenkerk kwam in Tilburg op bezoek en de klik werd al snel gemaakt dat Gé Simons en Combo ook echt een combo zijn!

Jean Pierre Wander, managing director: “Het one stop shop concept past precies in ons straatje. Wij waren opzoek naar een lokale speler in regio Zuid-Limburg. Sub contracting, waar wij mee zijn gestart, leerde wij de Combo organisatie goed kennen. Hierdoor leerde wij ook Combo Cleaning en Combo Repair kennen, wat kan je je nog meer wensen? Het plaatje werd zo compleet.

Inmiddels zijn wij met sub contracting met Combo Logistics in 2021 gestopt. Maar de ontzorging die wij vonden binnen de hele Combo Group hebben wij uitgebouwd.  Het onbegeleid spoelen van een bulk bij Combo Cleaning, het op spot basis kunnen binnen rijden bij Combo Repair is in één geweldig voor onze chauffeurs. Het DNA van Gé Simons en Combo is met elkaar verbonden, flexibel, commitment, vernieuwend én betrouwbaar. Onze samenwerking zullen wij zeker intensiveren”.

Binnen de Combo Group treft men een partner die vernieuwend werkt, altijd openstaat voor ontwikkelingen en betrouwbaar is. De locatie in het zuiden van het land past goed binnen onze opdracht lijnen.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51


© Combo Group. All rights reserved.