Klantcase: Geodis

In het voorjaar van 2013, hebben Geodis Lekkerkerk en de Combo Group elkaar gevonden. Er bleek dat er behoefte bestond aan een steunpunt in Limburg, dit vanwege de centrale ligging tussen België en Duitsland. Vanuit deze locatie kan de Combo Group Geodis ontzorgen met hun hulpvraag aangaande biertransporten. Naast transport werd in 2015 Combo Cleaning gestart.

Jan van Zwienen, Operations Manager bij Geodis: “de Combo Group ontzorgt Geodis op meerdere fronten. De vraag van Geodis, qua transport, wordt door Combo Logistics met 100% vertrouwen en een hele goede performance uitgevoerd. Dit is voor ons erg belangrijk. Als de nood aan de man is zal zelfs Jan van Erp (Managing Director) het stuur in handen nemen om een rit uit te voeren.

Daarnaast is Combo Cleaning modern uitgerust en loopt voorop met vernieuwingen. Zo is de CO2-voorziening in combinatie met Combo Cleaning een perfecte samenwerking tussen beide bedrijven en geeft het extra mogelijkheden voor het uitbouwen van de activiteiten.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om reparaties uit te voeren en keuringen, APK en CSC, van onze biertanks. Dit allemaal op de hoofdvestiging van de Combo Group te Born Limburg, een centrale locatie voor deze activiteiten. Het “One-Stop-Shop”concept levert hiermee een full service pakket voor ons.”

Bovenstaande brengt ons tot de kernwaarden van de Combo Group; innovatief denken, persoonlijke service, kwaliteit en teamwork. Al deze aspecten worden ook écht waar gemaakt. Het “One-Stop-Shop” concept komt hierin duidelijk naar voren.

Jan van Zwienen: “de huidige samenwerking en kijkend naar de toekomst; de cleaning stations van Geodis Lekkerkerk en Combo Cleaning in Born versterken onze positie binnen de branche en hiermee menen wij onze toekomstige concurrentiepositie zeker te verbeteren.

Wij zien dan ook dat onze samenwerking alleen maar groeit. Een familie bedrijf als de Combo Group vergeet nooit hoe belangrijk persoonlijke relaties zijn! Als voorbeeld: de Managing Director van de Combo Group zal altijd even langsgaan bij de afdeling Cleaning Lekkerkerk, als hij Lekkerkerk bezoekt! Deze persoonlijke betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd.”

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.