Opgericht in 2001 is Combo Logistics tegenwoordig een logistieke dienstverlener met verschillende specialismen.

Als het nu gaat om biertransport in tanks, winkeldistributie, bulk- en tanktransport van verschillende producten, of trucking van intermodale tank- en bulkcontainers, Combo Logistics heeft hiervoor de juiste mogelijkheden.

Wij willen meedenken met onze opdrachtgevers en het ontzorgen van onze klanten wordt gedaan door een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers. 

Ons moderne wagenpark is voorzien van de nieuwste technologie en communicatiemiddelen. Met trucks voorzien van de zuinigste E6 motoren, of uitgevoerd met motoren op LNG-brandstof inzetbaar in die regio’s waar dit het meest voordelig is. Wij maken gebruik van een nieuwe vloot en lichtgewicht chassis voor intermodale bulk en tanktransport om daarmee de maximaal toegestane gewichten te kunnen laden.

In de combinatie van transport, reparatie, cleaning en sales zijn onze kernwaarden steeds van toepassing: persoonlijke service, kwaliteit, innovatief denken en teamwork. De synergie tussen de bedrijven in Born geeft meerwaarde vanuit ons ”one-stop-shop” concept en helpt mee in ons denken om onze klanten te ontzorgen.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51


© Combo Group. All rights reserved.