Over Combo Group

Moving forward together. Dat is waar Combo voor gaat en staat. Ontdek wat de Combo Group inhoudt en wat we voor u kunnen betekenen.

Ontdek de Combo Group

Combo Cleaning houdt zich bezig met food- en feed tankcleaning.

Combo Logistics is een logistieke dienstverlener met meerdere specialismen.

Combo Repair is een specialist op het gebied van reparatie en onderhoud.

Combo Sales is een partner in de aan- en verkoop van weg transportmaterieel.

Hier staan wij voor

Onze kernwaarden zijn verweven in ons 'One-Stop-Shop' concept waarbij Combo de combinatie van transport, reparatie, cleaning en sales aanbiedt. Deze onderdelen zijn ondergebracht op één locatie in Born (Limburg). Door de synergie hiervan ontstaat er meerwaarde en kunnen wij meedenken om onze klanten verder te ontzorgen.

Innovatief denken

Als Combo Group kunnen en willen wij uitblinken in onze branche. Dit doen wij door ons continu te ontwikkelen, te innoveren en te investeren in mensen en materieel.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat voor ons centraal. Wij bieden onze klanten maatwerkoplossingen waar dat mogelijk is en denken heel graag met hen mee.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor Combo hoog in het vaandel. SQAS (Safety and Quality Assessment) en ISO9001 zijn logische certificeringen. Daarnaast volgen onze chauffeurs jaarlijks Code 95 bijscholing en bieden wij onze medewerkers diverse trainingen en opleidingen aan.

Teamwork

Met meer dan 80 enthousiaste en vakbekwame medewerkers heeft de Combo Group zich ontwikkeld tot een betrouwbare en klantvriendelijke partner waar het principe van 'One Stop Shop' dagelijks wordt toegepast. Teamwork staat hierbij centraal.

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team van specialisten bij Combo Group.

Jan van Erp

Owner

Roy Beelen

Managing Director

Tim Broens

Operational Director

Chris Wiekken

Shiftleader Garage

Wesley Beenen

Operational Manager Combo Cleaning

Eugene Frenken

Dispatcher Logistics

Chiara Eikelenberg

HR / QA

Maarten van Deursen

Office Manager Logistics

Ontdek onze geschiedenis

Benieuwd naar hoe de Combo Group is ontstaan? Ontdek onze geschiedenis.

De Combo Group is een echt familiebedrijf. Al meer dan 20 jaar werken vader Jan en zoon Freek van Erp samen met de medewerkers aan de bouw van de Group.

Ook uit de naam Combo blijkt het familiaire. De vader van Jan was vroeger directeur van de melkfabriek in Berghem die werd overgenomen door de melkfabriek Combo in Oss. Hier is Jan voor het eerst in aanraking gekomen met het logistieke proces. Deze ervaringen hebben het begin van zijn carrière in de logistiek gevormd.

Het fundament voor de huidige Combo Group is gelegd in de jaren 90 toen Jan Combo Repair heeft opgericht. Ontstaan door de vraag in de markt en de behoefte aan reparatiecapaciteit voor intermodaal transport. Het werd hem steeds meer duidelijk dat er vanuit de markt behoefte was aan een locatie voor reparatie en modificatie van intermodaal transport. In 1998 was de oprichting een feit.

In 2001 is Combo Logistics (voorheen Inter Logistics) opgericht met als specialiteit de trucking van intermodaal equipment. Later is Combo Logistics zich meer gaan focussen op een nichemarkt, het biertransport.

Freek is sinds 2002 werkzaam in het bedrijf. Eerst als monteur en chauffeur, later doorgegroeid naar directeur en mede-eigenaar. Freek zijn passie ligt onder andere bij het handelen in wegtransportmaterieel. Om de Combo Group verder uit te breiden, heeft Freek in 2007 Combo Sales opgericht. Sindsdien richt Combo Sales zich op de handel in wegtransportmaterieel, zowel voor de in- en verkoop als de verhuur.

Rond 2012 kwam steeds vaker de vraag of Combo ook kon voorzien in reparatie en onderhoud van spoorwagons. Niet veel later was de oprichting van Combo Wagon Service een feit. Het bedrijf richtte zich op de reparatie en het onderhoud van goederenwagons in Zuid-Limburg, België en Duitsland, met daarbij ook een locatie in Beverwijk. Eind 2021 is Combo Wagon Service na een succesvolle overname overgedragen aan Railrelease in Rotterdam.

In 2015 is Combo Cleaning opgericht. Dit bedrijf richt zich op food- en feed-tank cleaning. Dit gebeurde om te voldoen aan de vraag van een van de grote opdrachtgevers van Combo Logistics. Vanuit deze opdrachtgever was er behoefte aan een locatie in Zuid-Nederland waar de combinatie van biertransport en cleaning werd aangeboden.

Tegenwoordig staat er een gezond bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft doorontwikkeld door tijdig te reageren op de vraag vanuit de markt. Afgelopen oktober zijn Roy Beelen en Tim Broens benoemd tot de nieuwe directie van de Combo Group. De nieuwe directie is trots op het gekregen vertrouwen en op deze unieke kans. "De afgelopen jaren hebben wij enorm veel van Jan en Freek geleerd, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Binnen de Combo Group staan de medewerkers echt centraal. Het is ‘ons kent ons’. Wij, als nieuwe directie, willen dit gedachtegoed voortzetten en samen met de medewerkers verder bouwen aan een mooie toekomst. Moving forward together!"

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn of wil je meer weten over de Combo Group? Neem dan contact met ons op.

Locatie

Leonard Langweg 10
6121 PA Born

Contact

+31 (0) 46 481 82 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Betaalmethodes

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.