Ontdek Combo Cleaning

Combo Cleaning, opgericht in 2015, houdt zich bezig met food- en feed tankcleaning.

De locatie in Born ligt strategisch in het middelpunt van de driehoek Zuid-Limburg, België en Duitsland. Daarlangs beweegt ook een aantal stromen met biertanktransport.

Naast het reinigen en desinfecteren kunnen de biertanks ook worden afgevuld met CO₂-gas. Onze CIP-cleaning (Clean-In-Place) is geschikt voor RMO-reinigingen en biedt de mogelijkheid voor opstomen. Daarnaast beschikken wij over een drooginstallatie, met name voor bulktanks.

Met de uitbreiding en investeringen van onze cleaning in 2020 en 2021 is het aantal reinigingsstraten uitgebreid en beschikken wij over de juiste faciliteiten voor chauffeurs. Zo zijn er goede sanitaire voorzieningen, is er wifi beschikbaar en hebben wij een bewaakte parking.

Bij Combo Cleaning schenkt veel aandacht aan (voedsel)veiligheid en hygiëne. Wij beschikken over de benodigde certificeringen van ISO 9001, SQAS (Safety and Quality Assessment) en kosher-cleaning.

Daarnaast zijn wij lid van het ATCN (Nederlandse brancheorganisatie voor tankreiniging). Hierdoor mogen wij ECD spoelcertificaten verstrekken. Verder zijn wij geaccrediteerd voor onder andere Heineken, AB InBev en Döhler.

Vanwege de strengere eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hebben wij additionele meetapparatuur tot onze beschikking. Tevens bestaat de mogelijkheid om restwater te testen naar de Duitse VDF-normering. Daarbij kan desinfectie worden uitgevoerd en hebben wij faciliteiten voor ATP-/troebelheidsmetingen (NTU) en de meting van CO₂- en pH-waarden.

De synergie tussen onze business-units – logistics, repair, cleaning en sales – in Born geeft een meerwaarde vanuit ons 'One-Stop-Shop'-concept. Hierbij maken we continu gebruik van onze vier kernwaarden (persoonlijke service, kwaliteit, innovatief denken en teamwork). Zo kunnen we onze klanten ontzorgen.

ATCN-voorwaarden

Op alle rechtsverhoudingen zijn de ATCN (Algemene Tankreinigingsvoorwaarden) van toepassing. Daarin is een aansprakelijkheidsbeperking en een exclusieve forumkeuze voor de Rechtbank Rotterdam opgenomen.

De voorwaarden zijn hier te downloaden en kunnen op verzoek ook toegezonden worden.

Openingstijden

 • Ma

  06.00 - 18.00 uur

 • Di-Do

     06.30 - 18.00 uur

 • Vrij

  06.30 - 17.30 uur

 • Zat

  08.00 - 12.00 uur

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn of wil je meer weten over de Combo Group? Neem dan contact met ons op.

Locatie

Leonard Langweg 10
6121 PA Born

Contact

+31 (0) 46 481 82 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Betaalmethodes

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.