Klantcase: ETC Holland

ETC Holland is en compacte, krachtige en dynamische organisatie met veel ervaring in bulktransport. Dit laatste brengt ETC Holland en Combo Logistics dan ook samen. In het verleden vonden beide bedrijven elkaar met diverse hulpvragen op het gebied van reparatie, cleaning, charter en sales. Alle activiteiten van Combo passen bij ETC!

Erik Smits, owner ETC: “Ik kende Combo al uit de regio, de familie Van Erp is mij welbekend. Een telefoontje was snel gepleegd toen bij ETC de hulpvraag ontstond om te repareren in het midden van Limburg. Naast repareren kwam het reinigen, trucking en ook de aankoop van een truck via Combo Sales kwam tot stand. Alle activiteiten sluiten naadloos bij ons aan. Wij zagen dan ook een kans om de locatie Born te gaan gebruiken als een koppelpunt in de regie. Het “one stop schop” verhaal wordt zo voor de 100 % gebuikt. De Combo Group ontzorgt echt!”

Alle handen werden in elkaar geslagen om zo de kernwaarden van de Combo Group tot uiting te laten komen: innovatief denken, persoonlijke service, kwaliteit en teamwork. De samenwerking groeit en de activiteiten versterken elkaar. Het moto voor alles is een oplossing past bij beide bedrijven en zo komen wij tot een mooie samenwerking op alle gebieden!

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.