Ontdek Combo Cleaning

Combo Cleaning, opgericht in 2015, houdt zich bezig met food- en feed tank cleaning.

De locatie in Born ligt strategisch in het middelpunt van de driehoek Zuid-Limburg, België en Duitsland, waarlangs zich ook een aantal stromen met tankbiertransport bewegen.

Naast het reinigen en desinfecteren kunnen de biertanks ook worden afgevuld met CO2-gas. Onze CIP-cleaning (Clean-In-Place) is geschikt voor RMO-reinigingen en biedt de mogelijkheid voor opstomen. Daarnaast beschikken wij over een drooginstallatie, met name voor bulktanks.

Met de uitbreiding en investeringen van onze cleaning in 2020 en 2021 is het aantal reinigingsstraten uitgebreid en beschikken wij over de juiste faciliteiten voor chauffeurs. Zo zijn er goede sanitaire voorzieningen, is er wifi beschikbaar en hebben wij een bewaakte parking.

Bij Combo Cleaning wordt veel aandacht geschonken aan (voedsel)veiligheid en hygiëne. Wij beschikken over de benodigde certificering van ISO9001, SQAS (Safety and Quality Assessment) en kosher-cleaning.

Daarnaast zijn wij lid van het ATCN (Nederlandse brancheorganisatie voor tankreiniging), waardoor wij ECD spoelcertificaten mogen verstrekken. Tevens zijn wij geaccrediteerd voor o.a. Heineken, AB Inbev en Döhler.

Klik hier voor onze accreditaties en stoffenlijst.
Vanwege de strengere eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hebben wij additionele meetapparatuur tot onze beschikking. Tevens bestaat de mogelijkheid om restwater te testen naar de Duitse VDF normering. Daarbij kan desinfectie worden uitgevoerd en hebben wij faciliteiten voor ATP/troebelheidsmetingen(NTU) en de meting van CO2 en PH-waarden.

De synergie tussen onze business-units logistics, repair, cleaning en sales in Born geeft een meerwaarde vanuit ons 'One-Stop-Shop' concept. Hierbij continu gebruikmakend van onze vier kernwaarden; persoonlijke service, kwaliteit, innovatief denken en teamwork om onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.

ATCN-voorwaarden

Op alle rechtsverhoudingen zijn de ATCN Algemene Tankreinigingsvoorwaarden van toepassing. Daarin is een aansprakelijkheidsbeperking en een exclusieve forumkeuze voor de Rechtbank Rotterdam opgenomen.

De voorwaarden zijn hier te downloaden en kunnen op verzoek ook toegezonden worden.

Openingstijden

 • Ma

  06.00 - 18.00 uur

 • Di-Do

     06.30 - 18.00 uur

 • Vrij

  06.30 - 17.30 uur

 • Zat

  08.00 - 12.00 uur

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn of wil je meer weten over de Combo Group? Neem dan contact met ons op.

Locatie

Leonard Langweg 10
6121 PA Born

Contact

+31 (0) 46 481 82 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Betaalmethodes

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.