Combo Logistics, opgericht in 2001, is een logistieke dienstverlener met verschillende specialismen.

Of het nu gaat om biertransport in tanks, winkeldistributie, bulk- en tanktransport van verschillende producten, of trucking van intermodale tank- en bulkcontainers, Combo Logistics heeft hiervoor de juiste mogelijkheden.

Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers denkt continu mee met de diverse opdrachtgevers om hen waar mogelijk te kunnen ontzorgen.

Ons moderne wagenpark is voorzien van de nieuwste technologie en communicatiemiddelen. Onze trucks zijn voorzien van de zuinigste E6 motoren, of uitgevoerd met motoren op LNG-brandstof inzetbaar in die regio’s waar dit het meest voordelig is. Wij maken gebruik van een nieuwe vloot en lichtgewicht chassis voor intermodale bulk- en tanktransport om daarmee de maximaal toegestane gewichten te kunnen laden.

In de combinatie van transport, reparatie, cleaning en sales zijn onze kernwaarden steeds van toepassing: persoonlijke service, kwaliteit, innovatief denken en teamwork. De synergie tussen de bedrijven in Born geeft meerwaarde vanuit ons 'One Stop Shop' concept en helpt mee in ons denken om onze klanten te ontzorgen.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Onze locaties


© Combo Group. All rights reserved.